12 Adet WordPress Kurumsal Tema

Aslına baktığınızda şirketlerin kendi içlerinde ayrıldığı dallar, hayatın tümüne hizmet ettiği için web taslakları da rengarenktir.

Örneğin bir inşaat şirketi büyük görsellere ve grinin tonlarına sahip bir siteye ihtiyaç duyabilir. Tasarım ve reklam şirketi ise absürt bir arayüze sahip web sitesi isteyebilir. Bu liste uzar gider.

Aşağıda listelediğim taslaklar uyarlanmaya açık, basit tasarımlardır. Eğer az biraz CSS ve Photoshop bilginiz varsa yaratıcılığınızı konuşturma vakti!

Adapt Teması – Uyarlamak

Test Et | İndir

Premium (paralı) temalarda bulabileceğiniz tüm izleri taşıyan Adapt fazlasıyla başarılı. Çözünürlüğü geniş bu tema içerdiği açıklama sayfaları ile daha çok resmi kuruluşlara uydurulabilir.

Imbalance – Dengesizlik


Test Et | İndir
Bu tema photoblog olarak gösterilebilir. Fakat bir fotoğraf ile koca bir kitapta anlatamayacağınız şeyleri anlatabilirsiniz. Özellikle tasarım işi yapıyorsanız. Uzun lafın kısası bu tema her türden firmaya uygundur.

Gridly – Izgaralı (Parçalı)


Test Et | İndir
Slideri olmayan fakat içerdiği büyük görsel açıklamalar ile göz dolduran başarılı bir tema. İlk gördüğümde premium sandığım bu tema personal bloglar için bile kullanılabilir.

Stumblr


Test Et | İndir
İsmi size bir şeyler çağrıştıracaktır. Bu temanın özelliği ise büyük boy görsel ve videolar ile harika durması. Kısa filmler veya reklam sektörü için uygun olabilir. Ayrıca herhangi bir tasarım ajansının video departmanı tarafından kullanılabilir.

Brief Case – Evrak Çantası


Test Et | İndir
Sıradan hatlara sahip bu tema içerdiği gri-siyah ve beyaz renk tonlamalarıyla göz dolduruyor. Arka plana uygulanmış filtre efekti ise tasarımı daha çekici kılıyor.

Fotofolio Landscape – Manzara Fotoğraf Galerisi


Test Et | İndir
Düşüncelerini sözleriyle değil fotoğraflarıyla anlatanlar için ideal bir tasarım. Kaliteli bir slider, renk uyumluğu ve küçültülmüş dizayn. Fotoğraf ajansları için veya freelancer fotoğrafçılar tarafından kullanılabilir.

Bu da ilginizi çekebilir  Tüm Detaylarıyla SEO Plugin by SQUIRRLY

Big Square – Dev Kare


Test Et | İndir
Bu tema yine fotoğraf tercihleri için göz doldurmakta. Basit bir tasarım ve İngiliz gazetelerinden aşina olduğumuz yazı tipi ile benim beğenimi kazandı.

Photographer – Fotoğraçı


Test Et | İndir
Bir diğer fotoğraf sitesi

Architekt – Mimari


Test Et | İndir
Adından da belli olduğu gibi mimari konulu sitelerin kullanabileceği tarzda bir tasarım. Ücretsiz, fakat ücretli olarak sunulan sürümleri de mevcut.

Exhibition – Sunum


Test Et | İndir
Herhangi bir şirketin yapacağı sunumlarda kullanabileceği bu site beraberinde fuarlar için hazırlanan özel site taslağı da olabilir.

OXO Designer – Tasarımcı


Test Et | İndir
Tema tasarımcılar için hazırlanmış gibi fakat teknoloji ürünleri satan veya tanıtan bir şirket için de fazlasıyla kullanışlı gibi.

Swiss Design – İsviçre Usulü Tasarım


Test Et | İndir
Renkleri ve tasarım unsurlarıyla Swiss diye anılan bu tema her tür kuruluş için uygun bir yapıya sahip.

Notlar

  1. Tüm temalar ücretsiz.
  2. Yukarıdaki temalar zaman içerisinde yayından kaldırılabilir.
  3. Kurumsal tema demek için fazla görsel ve renge sahip olanlar mevcut, fakat fotoğraf, reklam ve grafik gibi ajanslarında birer şirket olduğunu unutmamak gerek.
  4. Temalar ile alakamız yoktur. Üzerlerindeki watermarklar bizim yayınlarımızın kopyalanmasını engellemek amacıyla oluşturulmuştur.

Daha birçok WordPress temalarını içeren makale hazırlayacağız. Fakat şimdilik bu kadar.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere.