Jstwittermedia ile Tweetlerimizden Oluşan Bir Blog Oluşturalım

Merhaba arkadaşlar,

Konuya başlamadan önce başlangıç için kısa bir açıklama yapmak istiyorum,
Twitter’ın günümüzdeki öneminin hepimiz farkındayız,İnsanlar gün içinde karşılaştıkları değişik olayları veya o anki düşüncelerini insanlarla paylaşmak için en kolay yol olan twitter’ı tercih ediyor.Bende bazen düşünüyorum blogumda yapacağım bir paylaşım için uzun zaman harcamam gerekiyor ama bu bilgiyi insanlara kısa yoldan twitter yoluyla ulaştırmak saniyelerimi alıyor.İşte bu durumda bazı bloglarda bu mantık üzerinde işlemeye başladı.Örnek verecek olursak Deron Williams’ın kişisel sitesinde sadece yaptığı tweetler yer almakta ve farklı gözükmesi içinde kullanılan grafikler bulunmakta.Bende twitterın günümüzdeki önemini dikkate alarak bir paylaşım yapmak istedim ve araştırmalarım sonucunda çok güzel bir kaynağa rastladım ve bu kaynağı sizlere duyurmak istedim.

Tweetlerimizi websitemizin ayrı bir sayfasında paylaşabiliriz ve yukarıdada belirttiğim gibi bunları sadece twitterdaki takipçilerimize değil sitemizi takip eden okuyucularada rahatça iletebiliriz,Uygulamayla ilgili görsele bakarak ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz.

Şimdi gelelim bunu sitemize nasıl entegre ediceğimize,Bu konuyla ilgili ayrıntılı bilgiye Queness ‘de yapılan bu paylaşımdan ulaşabilirsiniz. 

Tweetlerden oluşan sayfamızı hazırlamak için buraya tıklıyoruz ve gerekli dosyaları indiriyoruz.Daha sonra twitter.js adlı dosyayı editörümüzle açarak twitter username değerini kendimize göre düzenliyoruz ve hostinge upload ediyoruz.

</div>
<div>JQTWEET = {

// Set twitter username, number of tweets & id/class to append tweets
user: '<em><span style="color: #ff0000;"><strong>egemenozbeyli</strong></span></em>',
numTweets: 40,
appendTo: '#jstwitter',

</div>
<div>
Ayrıca görselde düzenleme yapmak için index.html adlı dosyayı açıp css bölümünde gerekli düzenlemeri yapabiliriz.Ben bu yazının faydalı bir paylaşım olacağını düşündüğüm için paylaştım ve yakın zamanda kendim içinde bu sayfayı oluşturacağım.
Umarım bu paylaşım sizler içinde faydalı olmuştur.Yorumlarınız benim için gerçekten çok değerlidir,Lütfen konuyu okuyan arkadaşlar düşüncelerini paylaşsın.
Bu da ilginizi çekebilir  WordPress'te Twitter, Facebook, Google+, YouTube takipçi sayısı