Ücretsiz WordPress Haber Temaları

WordPress an itibariyle dünyanın en çok kullanılan içerik yönetim sistemi. Sürekli güncellenen ve geliştirilen bu yapı artık birçok dev şirket tarafından da kullanılıyor. Bu şirketlerden 10 tanesini “WordPress kullanan 10 dünya devi” isimli makalemizde tanıtmıştık.

Bu yazımızda ise WordPress ile haber sitesi oluşturmaya uygun temaları paylaşacağız.

[toc wrapping=”left”]

Ücretsiz WordPress Haber Temaları

Listedeki tüm temalar ücretsiz. İyi avlar!

Hueman WordPress Haber Teması

hueman-wordpress-temasi

Bu responsive WordPress teması şık tasarımının yanı sıra değiştirilebilir ayarlarıyla dikkat çekiyor. Orjinal haliyle bile yeterince profesyonel ancak birkaç küçük değişik ile mükemmel ve özgün bir temaya çevrilebilir. Bu yüzden okumakta olduğunuz listeye eklerken bir saniye bile düşünmedik.

DEMO  DOWNLOAD


Preus WordPress Haber Teması

preus-wordpress-temasi

Şık ve responsive bir diğer WordPress teması olan Preus, minimalist ve bol ikonlu arayüzüyle bizleri karşılıyor. Temanın en dikkat çekici özelliği yüklenme süresi. Ve tabii ki de responsive!

DEMO  DOWNLOAD


MH Magazine WordPress Haber Teması

mh-magazine-wordpress-temasi

MH Themes isimli premium temanın light versiyonu da bu listede yerini alıyor. Tamamıyla custom edilebilir widget yapısı da bu temayı seçmeniz için iyi bir sebep olabilir. Bir göz atın deriz.

DEMO  DOWNLOAD


iMag Mag WordPress Haber Teması

imag-mag-wordpress-temasi

Bu yüksek genişlikteki tema okunabilirliği kolaylaştırmakta. Sosyal ikonları, widgetları, kategori önyüzleri ve yazi sayfalarının görünüşleri etkileyici. Eğer sunduğu özellikleri beğenirseniz premium versiyonunu da satın alabilirsiniz.

DEMO  DOWNLOAD


FULLBY WordPress Haber Teması

fullby-wordpress-temasi

Listedeki en kapsamlı temalardan biri de Fullby. Andrea Marchetti tarafından hazırlanan bu tema responsive gücünü Bootstrap’in grid mantığından almakta. Tamamıyla custom edilebilen tema birden çok tasarım tipini barındırıyor. Ayrıca çok daha fonksiyonel bir premium versiyonu da mevcut. Aşağıdaki demo adresinde tüm tasarım tiplerini önizleyebilirsiniz.

Bu da ilginizi çekebilir  WordPress'e Tablo Ekleme
DEMO  DOWNLOAD


Oxygen WordPress Haber Teması

oxygen-wordpress-temasi

Listedeki en şık temalardan biri de minimalist yapıdaki Oxygen. Bu responsive tema siyah, beyaz ve mavi renklerinin etkileyici bir uyumuyla hazırlanmış. Diğer temalardaki değiştirilebilir özellikleri bulunan tema güzel bir sliderı da içinde barındırıyor.

DEMO  DOWNLOAD


MagZine WordPress Haber Teması

magzine-wordpress-temasi

Siyah ve beyaz renklerinden ibaret bu tema basit bir arayüze sahip. Geliştirilebilir yapısı sayesinde bu listede yerini alıyor.

DEMO  DOWNLOAD


Ribbon WordPress Haber Teması

ribbon-wordpress-temasi

Ribbon Magazine WordPress teması MyThemeShop tarafından hazırlanmış ücretsiz haber temalarından bir tanesi. Basit yapıdaki tema birkaç küçük değişiklikle daha şık bir hale getirilebilir.

DEMO  DOWNLOAD


Wallpress WordPress Haber Teması

wallpress-wordpress-temasi

100% genişliğe sahip tema yoğun içerikli siteler için birebir. Aynı zamanda responsive olan tema shopping cart da barındırıyor.

DEMO  DOWNLOAD

Kapanış

Bu yazı sürekli yenilecektir. Listede yer almasını istediğiniz haber temalarını bizlere bildirebilirsiniz.

İyi çalışmalar.