Tüm Detaylarıyla SEO Plugin by SQUIRRLY

Bitirmeden önce

Eklentiyi bir de yapımcının ağzından dinleyelim. Eğer İngilizceniz yoksa Google Translate alt yazı seçeneğiyle Türkçe alt yazı oluşturabilirsiniz.

En kötü yanı

Eklenti 14 günlük ücretsiz deneme versiyonuyla geliyor. 14 günün sonunda ücretsiz olarak kullanıma devam edebiliyoruz. Fakat aylık sadece 2 tane makaleye Squirrly’nin eşsiz SEO araçlarını uygulayabiliyoruz.

Paket fiyatları ise şöyle : 

  • Pro Paketi : Aylık 19.99$. Sadece 3 adet blog için kullanılabiliyor. Keyword arama, İlhamveren kutu, KeenSkim text filtresi, Canlı SEO asistanı, XML Sitemap yaratıcı, Complete META, Favicon, Apple Icon, Otomatik SEO linkleme, Uyumluluk araçları ve diğerleri, Ücretsiz güncellemeler, Email/Skype desteği
  • Agency Paketi : Aylık 59.99$. Sadece 15 adet blog için kullanılabiliyor. Yukarıdaki paket ile aynı özelliklere sahip. 12+ blog desteği için 40$ vermiş oluyoruz kısacası.

Kapanış

SEO Plugin by SQUIRRLY‘i kapsamlı bir şekilde tanımış olduk. Paket fiyatları ilk baktığınızda sizi korkutabilir ancak eklentiyi 14 gün test ettikten sonra bu fikriniz değişecektir. Sunduğu yenilikler dikkat çekici. Eklentiyi daha yakından tanımak için WordPress sistemli birkaç blogumuz üzerinde kurulumu tamamladık. Yakaladığımız detayları bu makaleyi güncelleyerek sizle paylaşmaya devam edeceğiz.

İyi çalışmalar.