Yandex News’e Site Ekleme

yandex-logoYandex, ülkemizde günden güne daha büyük bir kullanıcı kitlesine erişiyor. Yandex News‘in de açılışıyla da Google tarafından dışlanmış büyük bir kitleye kucak açmaya devam ediyor.

Haber sitelerini listesine ekleyip onların içeriklerini daha fazla kullanıcıya duyuran Yandex News’e sizlerde web sayfanızı ekleyebilirsiniz. Tabii oyunu Yandex’in kurallarına göre oynarsanız.

Yandex News

Bu tip haber listelerinin en popüleri kuşkusuz Google News. Ancak hem bu listeye girmekte yaşanan zorluklar hem de sebep belirtilmeden liste dışı yapılan kullanıcılar artık Yandex News’e büyük ilgi göstermekte.

Tahmin edeceğiniz gibi Yandex News’e sadece haber siteleri eklenebiliyor. Güncel, özgün ve RSS ile beslenen bir haber siteniz varsa kolaylıkla Yandex News’e başvurabilirsiniz.

Kabul edildiğiniz taktirde web sayfanızın içeriklerini http://haber.yandex.com.tr/ adresinde görüntüleyebilir hale geleceksiniz.

Nasıl sitemi eklerim?

Yandex News’in başvuru sistemi biraz daha samimi. Öyle koca formlar doldurup zor sorular cevaplamak zorunda değilsiniz. Yapmanız gereken destek@haber.yandex.com.tr adresine web sayfanızla Yandex News’e girmek istediğinizi belirten bir mail atmak. Yandex ekibi kısa bir süre içerisinde mailinize dönüş yapacak ve sizi bilgilendirecektir.

yandex-news-add

İyi çalışmalar.