Abstract, Tasarımcıların için GIT

Bugün sizlere betada olan yepyeni bir ürünü tanıtacağız. Abstract tasarımcılar için güvenli, modern ve etkileşimli yeni bir ortam. GIT mantığında çalışan ürün versiyon kontrolü sağlayan bir merkez görevini üstleniyor. Şimdilik sadece Sketch’i, ileride ise birçok dosya tipini desteklemeyi vaat ediyor.

Özellikle birden fazla tasarımcının ilerlediği projelerde, kullanıcı arayüzü üstündeki çakışmalar, duplicate işler ve kaybolan öğeler çok büyük sıkıntılara sebep olmakta. Abstract bütün bunların önüne geçiyor.

Tasarımın iskeleti ile master branchini oluşturduktan sonra tüm tasarımcılar üstlerine düşen ekranları master üzerinden oluşturdukları özgün branchleri üzerinde lokallerinde tamamlıyor. İsteğe bağlı test ve gözlem süreçlerinden sonra da master branche merge oluyorlar. Böylece hiçbir adım gözden kaçmıyor, hiçbir tasarım kaybolmuyor.

Yüzlerce dosyaya ihtiyaç olmadan, tek bir dosya üzerinden herkes işbirliği halinde işlerini tamamlıyabiliyor. Bu da tasarım süreçlerinizi hiç olmadığı kadar takip edilebilir kılıyor.

Elastic Projects‘in bu kullanışlı ürününü şimdi ücretsiz olarak kullanmak için isterseniz sizi buraya alalım.